Ozakastu uuttu vuottu!

Uusi kasvu

 

Toivon teile kaikkie hyviä da vie parembua, toivuo, tervehytty, suvaičustu, välliä aigua, välliä piäzyö tahtoloih, lebävyö, ozua da lykkyy, tahtoloin todevumistu, diivoi, poudua, vihmua, päivästy da pilvesty, magiedu, ga sežo muigiedu, keviälöi, kivoksii ylen lembien da selgien ilmanke, ystävii da dovariššoi, kukkazii, puuloi, elättilöi, kiviigi, tuohuksii sego armuo, da tahtuo olla pehmeisydämelline i neruo eroittua oigei viäräs, čomii duuhuloi, tiähtilöin tuikehtu, kuudamyölöi, ukonvembelii da syväinpuolistu rauhua, hil’l’azuttu, vien läpetysty, eriluaduzii värilöi, voimua, lujuttu, tirpamistu, lujua tahtuo puolistua vijattomii da oigevuksien i suvvon todevumistu elokses putilleh da kerras.

 
Redaktsii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *