Suomelas-ugrilastu taiduo Antaresas

Sippolas on vie mahto kävvä taido-ozutteluh, kudai pietäh Taidokeskukses Antaresas (Pien-Liikkalantie 6, 46710 Sippola) 1.9.suate.

Antares
Ozuttelus voit nähtä suomelas-ugrilazien taidolijoin mualavustu, gruafiekkua, vestostu da videodu. Taidoilijat ollah Aletta Ranttila, Juha Tanhua (Saamenmua), Aino Johansson, Tapani Kokko, Jussi Nykänen (Suomi) Jari Lutta (Estounii), Emnoyumno (Zhon-Zhon Sandyr, Yuri Kuchyran), Valery Savin, Chudja Zheni, Vitali Okun, Tan Zy, Sergei Orlov, Envil Kasimov, Denis Kornilov (Udmurtii), Olga Juntunen, Olavi Juntunen, Vladimir Zorin, Victoria Zorina, Aleksandra Gordeeva, Mikko Koppali (Karjalan tazavaldu), Pavel Mikushev, Valeria Ostashova (Komi) da Irina Fedosova (Piiteri).

 
Antares on avvoi 12‒18 aigah, ga enzimässargiloin se on salvattu.
Lähteh da fotokuva: M.A.Castrénan seuran tiijoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *