This is Europe

Europpu ei ole vaiku liitto poliitiekkah, ohjavosiändölöih da biznesah näh ‒ se on sežo ylen suuri miäry kul’tuurua, kieldy da identitiettua.

 

This is Europ

THIS IS EUROPE, viegi on kesken olii projektu. Luajittavannu on vägitukku värikästy mustokartii, kudamis ezitelläh 80 europpalastu kieldy. Nenga tahtotah pruaznuija Europpua da sen kielien monimuodozuttu.

 
Moine THIS IS -ideju tuli piäh dizainerale Chris Doeringale sen jälgeh ku häi oli luadinuh mustokartit omah pagizemah opastujah poigah näh. Myöhembäh häi piätti muuttua karti-idejan tuottehekse, kudai ezittelöy europpalazii kielii.

 
Tämä on Doeringan enzimäine projektu, kudamas käytetäh kieldy i dizaineran neruo kul’tuuroin monimuodozuon pruaznuičendah näh. Häi algoi projektan iče i sežo finansiiruiččou sidä. Ga eigo projektah liity poliittistu dieluo? Ei nimidä.

 
Enzimäzien mustokartiloin kielet da murdehet on vallittu europan alovehellizii libo vähembistökielii ezittelijäs kartas. Keral on ližäkse moizii kielii, kudamii jäzenvaldivot ei olla tunnustettu.
Lähteh: Claudia Soria
Fotokuva: www.this-is.eu
Täs voit lugie ližiä: https://www.this-is.eu/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *