Rasizman vastaine ruado on yhtehine dielo

Tulii nedäli on rasizman vastaine da saman nedälin aigua pietäh YK:n sanottuu rasizman vastastu päiviä.

Ei_rasismille_FB
21.3. vuvvennu 1960 policii ambui Sharpevilles, Suvi-Afrikas 69 rauhallizeh manifestatsieh yhtynytty ristikanzua. YK:n ylehine kerähmö sanoi päivän rahvahienvälizekse rasizman vastazekse päiväkse vuvvennu 1966 da kehoitti rahvahienvälisty yhteizyö ruadamah lujah rasizman hävittämizekse.

 
Rasizman vastazel nedälil kannatetah yhtenverdazuttu da aksentiiruijah yksittäzen ristikanzan vastuttu ruadua oigieh rasistizes tilandehes, da silloi on sežo tarkoitus luadie ristikanzoin nägökandoih luja vaikutus. Rasizmua vastah ruadamine on kaikkien yhtehine dielo.
Lähteh da fotokuva: Suomen Ruskien Ristan verkosivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *