Anuksen muuzikkufestivuali kuččuu heinykuus

Muuzikkufestivuali pietäh tuaste Anukses 31.7.‒3.8.2019. Matka Ärrä järjetäy sinne pakiettumatkan turistuavtobusal Suomes läbi. Matkan hindu on nenga 340 euruo. Sih kuuluu kulletukset, matkanjohtajan palvelemizet, fatierale panemizet kahten hengen pertilöih, piäzy kaikkih konsertoih da pidoloih sego täyzihoido juomizienke. Hinnan perustehennu on 30 ozanottajua.

Aunuksen_festivaali_kuva_DSC01868
Matkal kuundelemmo muuzikkua eriluaduzis konsertois, ezimerkikse Videlen vahnainkoil, kul’tuurutaloin augivol sego ruopaszualas i pajatammo yhtesgi. Meil on mahto tunnustuo ezimerkikse sežo Karjalan kielen kodih Vieljärvel, yhtyö Il’l’an päivän pruazniekkah Suures Selläs da kävvä Aleksanteri Syväriläzen manasterih. Ohjelmah voijah luadie muutoksii tahtoloin mugah.
Ližätieduo suat: Antti Koski, tel. + 358 500 712 903 libo a.koski@netikka.fi
https://aunuksenmusiikkifestivaali.com/

Lähteh: Antti Koski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *