Piälinnan alovehele ečitäh karjalan kielen opastajua

poika ja kirja

Karjalan Kielen Seuru eččiy hyviä da maltajua karjalan kielen opastajua lapsien kodiopastukseh niškoi piälinnan alovehele. Opastus organizuittas kui lähi- mugai loittonopastuksennu. Suannemmo tahtojih enämbäzen perehen lastu, opastus vois olla sit toizis tilois. Opastajua eččii pereh tahtos, ku opastai olis libo livvin- libo suvikarjalan pagizii. Hänel pidäs olla hyvä karjalan kielenmalto da opastajan kogemus. Sen ližäkse opastajale pidäs maltua ruadua lapsienke hyvin da luonnollizeh tabah. Opastajale voimmo maksua čuassupalkivuo.
Ollet sinä moine opastai libo sinul on kedätahto nengostu tuttavua, ota yhtevytty heini.karjalainen@karjal.fi. Karjalan kielen opastukses kiinnostunnuot perehet sežo voijah raviezeh kirjuttua mainittuh sähköpoštuadressih!”

Fotokuva: Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *