Anukses elokuus soitetah i pajatetah

Aunuksen_festivaali_kuva_DSC01868
Terveh briha

Karjalan tazavallas on tänägi kezän suuri muuzikkufestivuali. Se pietäh elokuun allus 1. – 4.8.2018 Anukses da Priäžän alovehel. Ezittäjiä vuotetah kui Suomes muga i Karjalan tazavallaspäi. Vuvven 2018 monipuolizes ohjelmas on midätah jogahizele i se pädöy hyvin sežo turistoile. Myös konsertua pienembiä muuzikkuozutuksii täydyy päivien aloh. Tuttavutah Syvärin manasterih da yhtytäh kahteh pruazniekkupidoh.
Festivuali on tärgei kult`uurumatkailutapahtumu. Kuunnelta ezittäjäjoukkoloin ohjelmistuo, miellytelläkseh čomas kezäs, tuttavuo kylih da karjalaizeh kult´úurah dai magei syömine – niilöis rodieu toven matkailu.

Aunuksen_festivaali_kuva0092xa
Festivualih on hyvät yhtevyöt Suomespäi. Autobussuyhtevyöt ruatah dai oman mašinan käyttö on vaivatoi. Joukkoloile rekomendiiruijah yhtyö joukkomatkah Matka-Ärrän kel. Se organizuiččou jo mondu vuottu bussumatkan Anukseh Vaasaspäi Jovensuun kauti. Matkan allustai hindu on 330 euruo, kudamah kuulutah matkat, hotelliyöbymine kahten hengen pertilöis, huondesverot da syömizet Karjalan puolel juomienke dai kult`uururepertuaru. Hindah ei kuulu viizan hindu, (n. 75 e, ezittelijöile puoli hindua), ga avvutammo viizan pakičendas.
Kyzelyt da jiävindy:
– Antti Koski, 0500 712 903; a.koski@netikka.fi
– Reijo Järvinen 0400 865 840; matka-arra@kolumbus.fi
Lisätieduo:
http://www.aunuksenmusiikkifestivaali.com
http://www.matka-arra.com

Tekstu da fotokuvat: Viena Kaskinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *