Rahvastu ečitäh pagizuteltavikse tutkimukseh, kudai koskehes diikoloin kazviloin käytändiä Karjalas

culinary,green,hanging,health,herb,herbal,isolated,lavender,organic,plant,plants,sage,spearmint,sweet,thyme,various,herbs

Natalia Kuznetsova, baltiekkumerensuomelazien kielien tutkii Piiterispäi, tulou kezän aigua tutkimusjoukonke pagizuttelemah rahvastu diikoloin kazviloin käytändäs Suomen Karjalas. Pagizuteltavikse ečitäh piäl nellikymmenvuodehizii karjalazii da suomelazii, kudamat ollah roittuhes Karjalas, parembi kyläs eläjii, ga tutkijoin mieldy kiinnitetäh sežo Helsingis muijalgi Suomes eläjien karjalazien tiijot. Tutkimukseh yhtyjil ei pie tiediä kazvilois kaikkie. Pagizutandu kestäy nenga yhten čuasun da tarkoituksennu on kirjuttua kirju kerdynyzis tiedolois.
Natalia Kuznetsova
Fotokuva: potilaanlaakarilehti.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *