Meččy meis

STO_Suomi100_MetsaMeissaMetsä meissä on Helsingin rahvahanopiston Suomi 100 -pruazniekkuvuvven hankeh. Hankehen piämiäränny on vuvven aijan tutkie suomelazuttu, meččiä da meijän välii meččäh kursiloin, tapahtumien da yhtehizien ruadoloin kauti.
Metsä meissä -hankeh algoi kylmykuul 2016. Samal avattih Metsä meissä –blogi, kudamas dokumentuijah hankehes keral olijoin kursiloil opastujien elämyksii da kursiloil luajittuu ainehistuo.
Metsä meissä -hankeheh voibi tunnustuo Metsä meissä -blogis adresis https://metsameissa.wordpress.com/
Rahvahanopistol Stoan luvendozualas (Turunlinnantie 1, Helsingi) on 11.10.2017 aigua 17.00–18.30 FM Viliina Silvosen luvendo Ikäväistä itkua, vilua virttä – karjalaiset itkuvirret arjessa ja rituaaleissa. Tämä on oza rahvahanopiston Tunteita ja taikoja – folkloren lajeja nykytutkimuksessa -luvendosarjua, kudamas sanellah meijän rahvahan runoloin luajinnas da runonpajatusperindehes.
Ližätieduo rahvahanopiston luvendolois suau:https://www.sttinfo.fi/tiedote/helsingin-tyovaenopiston-luennot-ja-tapahtumat-21015102017?publisherId=60577833&releaseId=63628087

Lähte da fotokuva: M.A.Castrénan seuran tiijoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *