Karjalan kielen jatkokursi Kalliolas

kalliolan-kansalaisopistoKalliolan kanzalaisopistol (Sturenkatu 11, Helsingi) järjestetäh karjalan kielen jatkokursi 12.9.–28.11.2017 (kaikkiedah 24 urokkua). Opastustu on joga tossarren aigua 17:00–18:30 Kalliolan auditouries. Opastajannu ruadau Daria Markelova. Kursile voibi jiäviekseh täs päiväs algajen aigua 10:00, ga ei myöhembi 4.9.2017. Kursimakso on 71 €, kursile syndyy 20 opastajua. Opastumiskirja on Pekka Zaikovan Karjalan kielen kielioppi.
Kursi on karjalan kielen perustehet maltajih niškoi, ga tervehtulluot ollah sežo kai karjalan kieleh mieldykiinnitännyöt. Jatkammo vienankarjalan opastumistu. Vuoros täl kursil ollah verbit, infinitiivat, refleksiivupronominat, resiprookkipronominat, konditsionualu da potentsialu. Tämän ližäkse jatkammo karjalazeh kul’tuurah tunnustumistu. Luvemmo tekstoi eri aihehis, pagizemmo levendäjen sanastuo da kuundelemmo karjalastu muuzikkua. Keral on sežo kuvua Karjalaspäi.

Lähte: Kalliolan kanzalaisopiston tiijoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *