Hyviä naizienpäiviä!

hopea-akaasia naisten päivä

Rahvahienvälisty naizienpäiviä on vietetty 1900-luvun algupuolel lähtijen. Vuvvennu 1975, rahvahienvälizen naizienvuvven aigah YK lujendi päivän viettämizen da samoiten se nimitettih ”YK:n naizien oigevuksien da rahvahienvälizen rauhan päiväkse”. Erähis mualois päiväl on muga luja stuatussu kui muamanpäiväl. Perindehen mugah miehet mustetah naizienpäivänny omii muamoi, akkoi, tyttöystävii da ruadodovariššoi andamal heile kukkii libo pienii podarkoi, ga minun mieles mugavu dielo sežo on, ku kentah sanou HYVIÄ NAIZIENPÄIVIÄ!
Fotokuvas on hobjuakatsien oksu, kudai monis mualois on naizienpäivän tunnus.
Lähte da fotokuva: Wikipedii

Yksi kommentu “Hyviä naizienpäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *