Pajonluajindukilbailu alovehellizih kielih da vähembistökielih niškoi

liet international logoliet international

Liet International, pajofestivuali alovehellizih kielih da vähembistökielih näh, eččiy uuzii pajoloi ozuteltavakse tulijan festivualin aigua. Tämän täh Liet International on sanonuh julgi pajonluajindukilbailun. Kilbah yhtyjil pidäy allukse tilata eččoankiettu työndämäl sähköpoštua adresih lietinternational@gmail.com Kogonah uvvet pajot (kui muuzikku muga i sanat) pidäy työndiä ei myöhembä 30.1.2017. Kilbailu pietäh Kautokeinos, Pohjas-Norveegies 13.4.2017
Pajofestivuali alovehellizih kielih da vähembistökielih näh on friisilästy alguperiä da järjestettih enzimäzen kerran Ljouwertas, Friisinmuan piälinnas, vuvvennu 2002. Vuvves 2006 algajen festivuali on pietty Europan eri mualois da vuvves 2008 suate se on suannuh tugie Europan Nevvostolpäi.
Liet International on yksi suurimis tapahtumis, kudai kannattau alovehellzii kielii da vähembistökielii.
Lähte: NPLD
Fotokuva: NPLD

Yksi kommentu “Pajonluajindukilbailu alovehellizih kielih da vähembistökielih niškoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *