Rastavan kartii e-kartinnu

Nygöi voit työndiä karjalankielisty rastavan kartii sähköpoštači, e-kartinnu. E-kartit lövvytäh KKS:n sivuloil sie kus on verkolaukkugi, ga ylähän on linki E-kartit.

Rastavan kartiloin ližäkse e-kartilois löydyy muudu hyvittelykartii, kudualoi voi työndiä roindupäivänny libo toizinnu pruazniekkupäivinny. E-karti on kebjei työndiä: Valliče tiemu (rastavan kartit libo muut kartit) da valliče karti, kuduan tahtot työndiä. Sit kirjuta tiijot ual, da painalda ”Työnnä karti”. Sinun vallittu karti työtäh vastahottajan sähköpoštah sinun kirjutetun viestin kel.

Rastavan kartis on nygöi kuuzi eri variantua, eri tekstoinke. Tahtonet ližiä variantua vallittavih kartiloih, voit kommentiiruija tämän kirjutuksen ual mittuman tekstanke kartii tahtozit. Toinah myöhembi rodieu ližiä eri luadustu kartii työttäväkse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *