Karjalan kielen koin teatrujoukko Suomeh

samvuaru
Tatjana Nikitina ozutelmas Samvuaru (fotokuvuaju Dmitri Murzin)

Karjalan kielen koin teatrujoukko ozuttau karjalankielisty spektaklii elokuus Suomes. Piätenčän 12. elokuudu 18 čuasul on ozutus Varkaukses Vammeltaloil (Ahströminkatu 12), suovattan 13. elokuudu 13 čuasul Leppävirral kunnantaloil (Savonkatu 39) da 18 čuasul Lapinlahtel.

Karjalan kielen koin teatrujoukko on luadinuh jo nelli karjalankielisty ozutelmua Vera Ivanovan ohjattunnu. Ezmäine spektakli oli Kalevalan päiväkse 2015 valmisteltu ”Kalevala”, kuduas suuri joukko ozutti kui enne opastettih nuordu neiduo enne miehele menendiä. Toine spektakli oli komedii ”Samvuaru” (Jaakko Rugojevan mugah), kudai on suanuh kaččojat nagramah viet silmis. Vie valmistui vuvven 2015 aijannu spektaklli ”Douhturilluo” (Paavo Harakan mugah) da lapsien kel valmisteltu spektakli Suarnu-festivualih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *