Uuzi Karjal-Suomi-Karjal sanakniigu

PenttonenMarttiSanakirjuMartti Penttozen ubouuzi Karjal-Suomi-Karjal sanakniigu on hyvin pädii podarku kui merkipäivänny muga i argipäivänny. Kirjas on ezimerkikse äijy hyövyllisty yhtyssanua da mieldykiinnittäjiä sanua elättilöis i kazvistos. Luvettelot Yhtistynnyzien Kanzukundien jäzenmualois i karjalazis kylis ollah sežo ylen kädevät. Jäzenmualoin piälinnatgi koordinuatoinke lövvytäh luvettelos sego karjalazien kylien piduhuot da levevykset. Penttonen on myös luadinuh muutoksii erähih sanoih, kudamat toinah oldih vaigiet sanuo. Tämängi täh kirjua maksau käyttiä. Kirjan arvo on lizäkse pyzyi da hindu hyövykäs: 25 euruo.

Karjal-Suomi-Karjal sanakniigua voibi tilata Jovensuun toimistos: kirsti.karhinen@karjal.fi libo tel. 0400 246 266 da Helsingin toimistos: pertti.lampi@gmail.com i KKS:n verkokaupas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *