Jaan Kaplinski gastroliruiččou Helsingis

Estounii-keskukses (Sörnäisten rantatie 22) vietetäh toinargen 26.4. aigua 18:00 kirjallistu ildua Jaan Kaplinskin muailmas. Anja da Juhani Salokannel kudamat ollah kiännetty Kaplinskin kirjoi suomekse, pagizutetah silloi kirjailiipuarua Jaan Kaplinski i Tiia Tomet.
Kaplinski on Suomesgi tunnettu kirjailii da ajattelii. Häi on ainavo ulgomualaine kirjailii, kudai on suannuh Eino Leinon palkindon. Jaan Kaplinskin levies tuotandos on kiännetty suomekse prouzua, esseeloi, runoloi da mustelmii kaikkiedah 11 tevostu. Kaplinskile annettih ihan nygöi merkiččii frantsielaine kirjallizuspalkindo Prix Européen de Littérature. Tiia Tomet on Estounies tunnettu lapsienkirjailii da Tarton bobamuzien perustai i endine johtai.
Tapahtumu on kaikile välly.
Lähte da kuva M.A.Castrénan seuran tiijoitus
Toomas Dettenboman otetus fotokuvas ollah Jaan Kaplinski (oigiel) da Juhani Salokannel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *