Uuttu sähkökirjua Karjalan kirjuttajien sähkökirjastoh

sahkokirjastoKarjalan rahvahallizen kirjaston Karjalan kirjuttajien sähkökirjasto ‒projektan uuzien kirjoin miäry lizenöy da ei muga ammui perustettuh Rahvahalline kirjallizus –ozastoh on lizätty karjalan -, vepsän- da suomenkielisty opastanda- da kaunehkirjallizuttu. Niilöin joukos on Oleg Mošnikovan da Natalja Silakovan vepsäkse kirjutettu ”Kodiman vägi”Dmitri Novikovan suomenkieline ”Pohjolan tenho” i Valentina Karakinan ”Koulušanašto”vienakse dai Verso-ilmahpiäständylaitoksen karjalankielizet opastuskirjat – Ol’ga Žarinovan livvinkieline ”Pagizemmo karjalakse” i Ol’ga Karlovan ”Vienankarjalan alkeiskuršši” vienakse.

Nämmii kirjoi voibi lugie da kuunnella ilmai Rahvahallizen kirjallizus –ozaston nettusivuloil:
Oleg Mošnikov da Natalja Silakova Kodimän vägi
Dmitri Novikov: Pohjolan tenho
Valentina Karakina: Koulušanašto
Ol’ga Žarinova: Pagizemmo karjalakse
Ol’ga Karlova: Vienankarjalan alkeiskuršši
Vienan tyynet ta tuulet

Lähte: Oma Mua

2 vastausta artikkeliin “Uuttu sähkökirjua Karjalan kirjuttajien sähkökirjastoh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *