”Karjalan kieliopit” – projektan kirjutuskilbu ”Minun oma kieli” on avattu

Kirjutuksii vuotetah kaikil karjalan paikallismurdehil. Normitettuloil murdehil suau sežo kirjuttua, a ku palkittavii kirjutuksii vallittes, kaččotah, ku välihpakkujatgi murdehet piästäs nägyvil. Kirjutuksen piduhuol ei ole tarkua rajua, a vihje on: 5-15 sivuu libo 10 000 kirjaindu. Iänitallendehengi mp3 formuatas voibi työndiä, ku ei malta kirjuttua. Kirjuttajil pidäy ilmoittua oma igä, adressi da paikku, kudaman murdehel kirjutus on luajittu. Kirjutukset jullatah kirjannu.

50 euron palkindo annetah 6 kirjuttajale. Toiziengi kirjutuksii lunnastetah 20 hindah kirjas jullattavakse.

Kirjutukset pidäy työndiä 31.5.2015 mennes adressih:
Martti Penttonen
Kotkankallionkatu 3 A 1
70600 Kuopio
Suomi
libo sähköpoštal: penttonen@cs.uef.fi

Palkittavat kirjutukset vallitah 30.6.2015 mennes. Palkindon suajii kučutah palkindoloin jagoh, omii kirjuteksii lugemah da toizienke pagizemah elokuul 2015 Karjalan Kielen Kodih Vieljärvele. Matkat maksetah.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *