Nostattajan da evakon biogruafii

suonmaa-v”Minkä tein, sen tein” on Tanja Karttuzen kirjutettu tevos omas tuatastah Vilho Suonmuas. Roindua myöte Suojärvelpäi olluh Suonmua oli arhitektoru da srojuloin planiiruiččii, kudai ruadoi Pohjas-Karjalas i Moskovasgi. Monet julgizet srojat ollah Vilho Suonmuan planiiruitut, a häi sežo planiiruiči monii omakoditaloiloi. Hänen alah kuuluttih lizäkse omaperäzien srojuloin luajittamine parzilois.

Ku Bomban taloi, kudaman planiiruičukses Suonmua oli keral, oli nostettu, algoi parzilois luadimizen uuzi periodu. Täs on olluh Vilho Suonmuan planiiruiččemine uvvenavuajua. Äijy paginua nostatannuot kirikkösrojat sežo ollah merkiččijät kohtat hänen arhitektuuras.

Vilho Suonmuan, Bomban karjalazen hierun planiiruiččijan biogruafiedu voi ostua KKS:n Jovensuun toimistos da myöhembäh verkolaukasgi. Hindu on 38 euruo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *