KKS julguau tuliel nedälil kaksi uuttu kirjua

Arhijepiskoppu_Leo4Tuliel nedälil piäzöy ilmah enzimäigi arhijepiskoppu Leon runokirju Selfie, kudai on kaunehkirjalline pikapotriettu suurien igäpolvien joukkoh kuulujas suomelazes miehes. Runot ollah suomekse da karjalankielekse. Toine uuzi kirju on alguperäzen tevoksen jyttyine painos E.V. Ahtian redatiiruitus tevokses Rahvahan Kandeleh. Alguperäine tevos jullattih vuvvennu 1922 Viipuris. Rahvahan Kandeleh on yksi ylen harvois julgavolois karjalakse, kudamas on rahvahanrunohuttu da -perindehty. Suomes ei puaksuh ole jullattu moizii tevoksii.

Rahvahan_kandelehTiluamizii voi luadie jo nygöi sähköpoštan kauti:kirsti.karhinen@karjal.fi libo pertti.lampi@gmail.com
Tiijot: Selfie 176 s, sid, Saarijärven Offset Oy 2015, ISBN: 978 – 952 – 5790 – 50 – 4 hindu 30 euruo Rahvahan Kandeleh 143 s, nid, Grano Jyväskylä 2015, ISBN: 978 – 952 – 5790 – 48 – 1 hindu 20 euruo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *