Peppigi pagizou karjalakse

Nalle lukee Peppiä

 

 

 

 

 

 

 

Astrid Lindgrenan luajittu Peppi Pitkätossu on nygöi piässyh ilmah Peppi Pitkyšukannu. Tämän kuuluzan šeikkailukirjan lapsih da aiguzihgih näh kiännettih karjalakse Tamara Ščerbakova da Aleksi Ruuskanen.
Aleksi da Tamara vastavuttih kiännösseminuaras da ruvettih kiändämäh Peppii ozannu kiännösharjaituksii. Myöhembä hyö kiännettih loputgi tevokses da Karjalan Sivistysseuru rubei yhteisruadoh heijänke, sanelou Helka Riionheimo. KSS:n ruadajan Eeva-Kaisa Linnan mugah kirju on alguperäzen tevoksen jyttyine: kuvat ollah mustuvalgiet da alguperäzen kuvittajan luajitut.
Uuzi karjalankieline kirju on ylen ilokas dielo, da sendäh on žiäli , ku Tamara Šcerbakova ei ehtinyh nähtä kirjua valmehennu. Häi siirdyi tuonilmazih sulakuul.
Pepin voit tilata Karjalan Sivistyseural da kodvazen mendyy KKS:l
Lähtehet: Heini Karjalainen / Helka Riionheimo da Eeva-Kaisa Linna i opastajat.net
Fotokuva: Heini Karjalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *