Rahvahanmuuzikku da sadavuodine Suomi

Suomalaisen-kirjallisuuden-seura

Suomelazen Kirjallizuon Seuran taloil (Hallituskatu 1, Helsingi), pruazniekkuzualas järjestetäh 30.11. ‒ 1.12.2017 rahvanmuuzikantutkijoin simpoziumu , kudaman tiemannu on Rahvahanmuuzikku da sadavuodine Suomi. Simpoziuman suurin paino tiettäväine on muuzikas, ga on ezitelmis erähii, kudamat kosketah Karjaluagi. 30.11.aigua 10.30 algajas ezitelmysarjas pagizou sežo FD Elina Niiranen Päivänouzu-Suomen yliopistospäi aihehes Pertti da Helmi Virtarannan kerävöruado Karjalas, da murginan jälles , aigua tazah 13.00 algau FD, dotsentu Kai Åberg (Päivännouzu-Suomen yliopisto) ezitelmän Karjalan Kaaleet (čiganat) ozannu päivännouzusuomelazuttu ‒ 100-vuvven hil’l’azus.
Ohjelmua voibi lugie tarkembah:
http://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/kansanmusiikki-ja-satavuotias-suomi#.WgBDH7ZDyu5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *