Bomban Solovei ‒ Satakieli-hankehen finansiiruičendukampuanii algoi 28.11.2017

solovei logoKoperatiivu Solovei-hankehen enzi staadii todevutetah joukkofinansiiruičendal, da uskotah, ku se oigevuttau sežo julgizen finansiiruičendan toimindan kehittämizeh. Joukkofinansiiruičendah voibi ottua ozua liittymäl Koperatiivu Soloveih sego aktiivu – sego kannattaijäzenekse. Koperatiivumakso on 500€. Maksot kerätäh salbavočotale da sil kerävynnyöt varat käytetäh vaiku täh hankeheh. Bankučottu on FI36 1797 3000 0188 78, Y-2810579-5.

uudisrakennus bomballa

Koperatiivu Solovei oppiu hommata piäl olijan uvvisrakenduksen Bomban kurortan vieres kul’tuuru da kielikollektiivan käyttöh. Tämän ainavoluaduzen uvvenluaduzeh varustetun taloin keskikerroksen syväinseinät ollah kirvehel vestettyy ruskeihongua. Rakendus palvelou eriluaduzien kollektiivoin, kui järjestölöin, suguseuroin da perehien kerävymis- da fatierupaikannu. Koperatiivu Solovei järjestäy lyhytkursiloi karjalan kieles da kul’tuuras, rakendusperindehes, spontannois srojimizes, eloksenkuarikirjutandas dai muuzikku-, taido-, teatru- i muuloi kul’tuurutapahtumii.
Hankehes keral ollah muun keskes Päivännouzu-Suomen yliopisto (Jovensuun kampus), Nurmeksen linnu, Karjalan Kielen Seuru da monet karjalasjärjestöt. Koperatiivan jäzenyöh syväindöh kuuluu ainavoluaduzien da hinnan puoles hyövykkähien opastus- da kul’tuurupalveluloin ližäkse huomattavii lomaeduloi.
Ližätiedoloi andau Jaana Liimatta Satakieli-hanke/ hankesihteeri
Tavintie 6, 75500 Nurmes | Puh. 013 480 455
jaana.liimatta@nurmes.fi
www.karjalaonvoimavara.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *