Härmäspäi Karjalah

hävinnyt kansi

Alahärmäläzen kirjuttajan Heleena Lönnrothan vaste vai ilmah piässyh romuanu Hävinnyt johtau lugijua romuanan piähengilön Ari Pyärkholman keral kohti Aunuksen Karjalua, kudamas ammui eli Pyärkholman died’oin diäd’ö. Hos Arin pereh jiäygi Suomeh, kuččuu tundematoi Karjal miesty ylen lujah sendäh, ku händy novvatetah politsit. Ozakse ei pagoh menii ei ole yksin da ei ni Suomeh jiännyh Pyärkholman pereh , da lopukse Arigi piäzöy omassah piämiäräh. Uuzi kodimua tariččou kaikenluaduzii uuzii dieloloi i sežo mahtollizuksii, da toinah päiväine pastau Karjalas vie Arin perehelegi…
Samah sarjah tämän romuanan ker kuulutah Puukolla vai puntarilla (2015) da Ne tapetaan jostei tykätä (2016)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *