ELÄVÄ KIELI – sarjukoomiksuruadopaja Jovensuus 6.5.2017

sarjakuvia

Tervehtulgua piirdämäh karjalankielizii sarjukoomiksoi Kerähmöperti Sorinah (Siltakatu 20) suovattan 6.oraskuudu aigua 10–16:00. Ruadopaja on oza Elävä kieli – sarjukoomiksua suomelas-ugrilazikse vähembistökielikse -projektua. Projektan tarkoitus on kannattua varaittavas tilas olijoin kielien käyttyö sarjukoomiksan avul da samoiten vaikuttua kielen säilymizeh.
Ruadopajas opastut käzikirjuttamah da piirdämäh sarjukoomiksoi. Ližäkse pagizemmo sarjukoomiksan käyttämizes tiijonvälitys- da opastusvälinehenny. Ruadopaja on pädii kaikile vähembistökielii omassah ruavos käyttäjile: toimittajile, opastajile, järjestöaktivistoile da opastujile, ga lapset ei voija yhtyö pajah. Ozanottajil ei tarviče maltua piirdiä. Pajas luajitut kuvat piästäh projektan julgavokirjoih da ozutteluloih.
Ruadopajah on välly piäzy. Musta yhtelläh jeäviekseh sendäh, ku kerale syndyy vaiku tietty miäry ozanottajua!
Jeäviekseh voibi: osuuskunta Myötävoima, myotavoima@gmail.com libo 045-3476866 (Katri)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *